Ce discuta un tehnician extensii gene cu clienta inainte de programare

Discuția pe care tehnicianul extensii gene fir cu fir o poartă cu clienta sa înainte de a începe propriu zis procesul de aplicare are o mare importanță și stă la baza unor rezultate frumoase la final. În primă fază tehnicianul este responsabil de aflarea unor informații de care are nevoie de la clientă: tipul de extensii dorit, experiența cu privire la aplicarea genelor, dorințele și nevoile sale.

Lash artistul trebuie să afle dacă clienta a mai purtat vreodată extensii de gene fir cu fir, dacă urmează un anume eveniment pentru care își dorește aceste extensii, etc.
De asemenea, în timpul acestei discuții tehnicianul extensii gene trebuie să studieze clienta și genele naturale ale acesteia, forma ochilor și a feței și să-i recomande extensiile de gene potrivite pentru aceasta. Tehnicianul trebuie să-i explice clientei care sunt extensiile de gene potrivite pentru ea și argumentele cu ajutorul cărora a ajuns la această concluzie.
Această discuție de dinaintea începerii procesului de aplicare al extensiilor de gene este obligatorie, întrucât ajută tehnicianul să afle ce trebuie să facă și clienta să înțeleagă de ce anumite extensii de gene i se potrivesc și altele nu. Dacă clienta este una veche, această discuție poate avea doar câteva minute, timp în care tehnicianul se asigură că dorințele clientei nu s-au schimbat și că știe ce are de făcut.
La cursul online extensii gene susținut de trainerul premiat Paula Lupu, participantele vor afla toate informațiile de care au nevoie și vor simula o astfel de discuție cu clientele, întrucât după absolvire, participantele să poată începe să practice această profesie frumoasă și productivă. Înscrie-te chiar acum la acest curs online extensii gene, devino un adevărat profesionist și învață să oferi servicii de calitate clientelor care îți vor trece pragul.